Verzekerd Energie

Momenteel heerst er over de energiemarkt een slecht imago door veel onduidelijkheden. Dit veroorzaakt onrust en gebrek aan vertrouwen over bijvoorbeeld de kosten. Waar vind je advies van iemand die je kan vertrouwen?

Juist om deze reden zijn assurantie kantoren een samenwerkingsverband aangegaan met Verzekerd Overstappen. Duidelijkheid creëren voor hun eigen klanten en nieuwe klanten. Wij hebben een eigen energielabel genaamd Verzekerd Energie. Verzekerd van vertrouwd advies.

U kiest voor ons als u:

alleen inkoopprijs wilt betalen

Verzekerd Energie neemt geen marge op het tarief maar op het vastrecht. U bent verzekerd van de inkoopprijs op het moment van instappen!

betrouwbaarheid belangrijk vindt

Uw verzekeringsagent is iemand die u waarschijnlijk al meerdere jaren kent. Die u voorziet van advies over verschillende mogelijkheden om verzekerd door het leven te gaan. Dus waarom niet voor energie? Waarom niet ook dit uit handen geven aan iemand die u vertrouwt.

ontzorgt wil worden

U heeft één contactpersoon voor advies, niet alleen voor verzekeringen maar ook voor energie zaken. Hoe makkelijk is dat!

Maak gebruik van onze kennis over energie, mogelijkheden worden besproken en laat u verder geheel ontzorgen!


 
 

* Door te klikken op "Verstuur mijn gegevens" gaat u akkoord met de voorwaarden , condities en privacybeleid van "Verzekerd Overstappen". Ook gaat u er mee akkoord dat we vrijblijvend contact met u op zullen nemen

Verzekerd Overstappen Services Verzekerd Overstappen biedt u één contact afdeling voor al uw energie zaken. Niet alleen voor nu maar ook in de toekomst bent u verzekerd van ons advies.

Newsletter Icon

Meld je aan voor de nieuwsbrief Blijf op de hoogte over onze laatste diensten